Geezer Butler: Black Sabbathin paluu keikkalavalle ei ole mahdoton ajatus – ”En kieltäytyisi”

Ajatus tuntuu basistista epätodennäköiseltä, muttei täysin poissuljetulta.

28.06.2019

Geezer Butler sanoo pitävänsä mahdollisena, että Black Sabbath nousisi vielä joskus lavalle kokonaan alkuperäisen miehistön kanssa, vaikka sitten vain yhden keikan ajaksi. Yhtye soitti toistaiseksi viimeisen keikkansa Birminghamissa alkuvuodesta 2017, mutta tuolloin rumpali Bill Ward puuttui rivistöstä.

”Jos joku ehdottaisi [konserttia], en kieltäytyisi. En pysty kuvittelemaan, että niin tapahtuisi, mutta niin minä ajattelin edellisestä Sabbathin [reunion-]kiertueestakin, joten mitäpä minä mistään tietäisin”, Butler toteaa tuoreessa Classic Rockin haastattelussa.

Uudessa Deadland Ritual -kokoonpanossa tällä hetkellä vaikuttava basisti sanoo pitäneensä hyvät välit Sabbath-tovereihinsa.

Ozzyyn [Osbourne] en ole törmännyt, mutta Tonyn [Iommi] ja Billin olen tavannut muutamissa palkintoseremonioissa, joihin olemme ottaneet osaa. Minä ja Tony viestittelemme toisillemme sähköpostin välityksellä. Siinäpä se. Mutta välillämme on kaikki ok. Me olemme kuin veljiä myös siinä mielessä, ettei meidän tarvitse koko ajan pitää yhteyttä toisiimme.”

Lisää luettavaa