Ghost-oikeudenkäynti etenee seuraavaan vaiheeseen – ex-jäsenet valittavat käräjäoikeuden päätöksestä

Käräjäoikeus katsoi riita-asian nokkamies Tobias Forgen hyväksi.

19.10.2018

Ghost-nokkamies Tobias Forgen ja yhtyeen entisten jäsenten välinen riita rahasta ja sopimusrikkomuksista etenee seuraavaksi hovioikeuteen, sillä ex-jäsenet aikovat valittaa Linköpingin käräjäoikeuden keskiviikkona antamasta päätöksestä. Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Ghostissa erinäisissä vaiheissa vuosien 2010 ja 2016 välillä vaikuttaneet Simon SöderbergMauro RubinoHenrik Palm ja Martin Hjertstedt syyttivät Papa Emeritus ja Cardinal Copia -hahmoissa esiintyvää Forgea siitä, että tämä oli pimittänyt yhtyeen raha-asioita muulta yhtyeeltä eikä maksanut näille kuuluvia korvauksia. Forge puolustautui sillä, ettei jäsenten välillä ollut virallista sopimusta vaan muusikoille maksettiin kiinteää kuukausipalkkaa. Käräjäoikeus yhtyi Forgen näkemykseen, hylkäsi ex-jäsenten kanteen ja määräsi nämä maksamaan oikeudenkäyntikuluja kaikkiaan 126 000 euron edestä.

Entisillä muusikoilla on kolme viikkoa aikaa valittaa käräjäoikeuden päätöksestä ja heidän asianajajansa Michael Berg sanoo SVT:lle, että valitusoikeutta tullaan myös käyttämään ja asia viedään hovioikeuteen.

Lisää luettavaa