Glenn Danzig on avoin ajatukselle heittää lisää Misfits-keikkoja – ”Ne ylittivät kaikki odotukset”

29.05.2017

Perjantaina 26. toukokuuta uuden Black Laden Crown -albumin julkaissut Glenn Danzig sanoo, että viime vuonna kaksi keikkaa lähes alkuperäisellä kokoonpanolla heittänyt Misfits saattaa hyvinkin tehdä lisää keikkoja tulevaisuudessa. Tai ainakaan laulaja itse ei näe syytä, miksei näin voisi tapahtua.

– Olen avoin ajatukselle. En halua tehdä kiertuetta, mutta mikäli palaset vain osuvat kohdalleen, teemme todennäköisesti vielä muutamia lisäkeikkoja. En tiedä koska näin tapahtuu, mutta mieleni on avoin, Danzig toteaa Rolling Stone -lehden tuoreessa haastattelussa ja lisää paluukeikkojen sujuneen hyvin lähes kaikilla osa-alueilla.

– En kuullut itseäni, joten sen puolesta se muistutti vanhoja aikoja. Mutta kaikilla tuntui olevan hauskaa keikoilla. Ne ylittivät kaikki odotukset, mikä on aina hyvä asia ja saamamme palaute oli mieletöntä.

Danzig heittää uuden albuminsa tiimoilta muutamia keikkoja muun muassa kesän Provinssi-festivaaleilla Seinäjoella. Danzig sanoo tekevänsä mielellään pistokeikkoja, mutta kokonaiselle kiertueelle hän ei halua enää lähteä.

– Olen kiertänyt koko elämäni. Minulla on nyt monta rautaa tulessa enkä saa tien päällä tehtyä muita hommia. Esiintyminen on edelleen mahtavaa, se on itse asiassa kiertuepäivien ainoa hyvä asia – mutta sekin kestää vain kaksi tuntia. Muu aika päivästä valuu hukkaan, Danzig toteaa.

Lisää luettavaa