Grim Reaper -muusikot tekivät kunniaa Diolle ja Black Sabbathille – katso karanteenijamiversio Heaven and Hell -klassikosta

"On olemassa vain muutama laulaja, jotka voivat tehdä Ronnie James Diolle oikeutta - ja Steve Grimmett on ehdottomasti yksi niistä harvoista."

05.05.2020

Sessiokitaristi ja tunnettu soitonopettaja Steve Stine päätti tehdä etäjamitteluversion Black Sabbathin ikivihreästä Heaven and Hell -kappaleesta ja kutsui mukaan joukon ystäviään ja tuttujaan. Laulajaksi saatiin Grim Reaper -yhtyeen nokkamies Steve Grimmett ja toiseksi kitaristiksi tämän vanha yhtyetoveri Nick Bowcott. Bassokitaran varressa häärii puolestaan Brian Hollenbeck (Hairball) ja rummuissa Joel Stevenett. Komean lopputuloksen voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

”Tiesin, että [Stine] saa koottua hyvän rytmiryhmän, mutta kun puhutaan kappaleesta, jonka on laulanut edesmennyt Ronnie James Dio, koko homma riippuu täysin laulajasta. Kun sain kutsun, ensimmäinen ja tärkein kysymykseni oli, kuka tämän laulaa? ’Yhteinen ystävämme ja vanha bändikaverisi Grimmett’, oli vastaus, joten sanoin välittömästi, että totta helvetissä olen mukana! Jos minulta kysytään, on olemassa vain muutama laulaja, jotka voivat tehdä Ronnie James Diolle oikeutta – ja Steve Grimmett on ehdottomasti yksi niistä harvoista”, Bowcott kommentoi kappaletta.

”Lopputuloksesta tuli mielestäni onnistunut. Kaikki soittavat hyvin, video on upeasti editoitu, herra Stinen miksaus on huippuluokkaa. Entä herra Grimmettin laulusuoritus? Hitto vie! Toivottavasti teimme tälle hienolle kappaleelle oikeutta. Se on ainakin varmaa, että minulla oli hauskaa sitä tehdessä!”

Lisää luettavaa