Haastavissa olosuhteissa esiintyneen Five Finger Death Punchin laulaja joutui sairaalaan silmävamman takia

Laservalo osui suoraan Ivan Moodya silmään.

23.05.2022

Viime viikolla Floridan Daytona Beachissa järjestetty Welcome to Rockville -festivaali ei sujunut aivan ongelmitta. Vaikeat sääolosuhteet piinasivat tapahtumaa ja useita esiintymisiä, muun muassa Guns N’ Rosesin, Kornin, Breaking Benjaminin ja Skilletin keikat jouduttiin perumaan rankan ukkosmyrskyn vuoksi ja ensiaputeltat täyttyivät korkean kuumuuden ja kosteuden kurmottamasta festarikansasta.

Myös Five Finger Death Punch -yhtyeellä oli haasteita kuumuuden ja kosteuden vuoksi, mikä sai muun muassa nokkamies Ivan Moodyn hetkeksi pyörtymään kesken keikan. Kaiken lisäksi hän onnistui saamaan lavashow’ssa käytettävästä huipputehokkaasta laservalosta suoraan silmäänsä, minkä vuoksi tämä jouduttiin viemään sairaalaan.

”Keikan aikana ylikuumenin, kävelin lavan taakse ja pyörryin. Myös Charlie (Engen, yhtyeen rumpali) oli vähällä pyörtyä. Tunsin, että kohta lähtee jalat alta ja juoksin taakse. Henkilökuntamme auttoi minua. Mutta tullessani takaisin kompuroin yhden laservalon yli ja se ampui minua suoraan silmään. Ja niissä vehkeissä on voimaa kuin pienessä supernovassa”, Moody kertoi sittemmin jo poistetulla videolla, jonka Blabbermouth ehti kuitenkin litteroida.

”Palaan takaisin kotiin [Las] Vegasiin ja käyn silmälääkärillä. Toivottavasti kaikki on hyvin. Juuri nyt en näe silmällä mitään. Oletko koskaan katsonut suoraan lamppuun ja sokaistunut siitä? Kerro se vielä tuhannella. Verkkokalvoni saattaa olla irronnut.”

”Joten kun lähdemme muutaman viikon päästä Euroopan-kiertueelle, saatatte nähdä minut silmälapun kanssa. Pilkatkaa ja naurakaa vapaasti, minua ei kiinnosta. Minulla oli kuitenkin hauskaa.”

Moody jakoi myöhemmin lisää videoita, joissa tämä on sairaalassa saamassa hoitoa silmäänsä. Samalla hän jutteli paikalle tuotujen pahasta nestehukasta kärsivien fanien kanssa.

Lisää luettavaa