Haastis: Yöttömän yön Nummirock

21.04.2011
Peter Dolvingin ja kavereiden The Haunted saapuu Nummijärvelle.
Kuva: Metalliväki on suunnistanut juhannuksena Nummijärvelle jo 25 vuoden ajan. Nummirockin juhlavuotta juhlistavat muiden muassa The Haunted (kuva) ja U.D.O. Teksti: Vilho Rajala Kuva: Olle Carlsson www.nummirock.fi Perinteisen juhannusfestivaalin ulkomaiseen kaartiin kuuluvat mainittujen lisäksi Voivod, Legion of the Damned, Amaranthe ja Eluveitie. Kotimaisista artisteista on tuttuun tapaan koottu erittäin vahva satsi niin isoja kuin pieniäkin nimiä. Esimerkiksi Amorphis, Rotten Sound ja Turisas esiintyvät Nummijärven rannalla. Festivaalia järjestää Nummijärven maamiesseura ry. Kysymyksiin vastasi promoottori Tero Viertola. Miltä Nummirockin tämän vuoden bändikattaus järjestäjän näkökulmasta tuntuu? – Näyttää helevetin hyvältä. Bändikattaus on hieman kevyempi, mutta palvelee varmasti hyvin 25-vuotiaan festivaalin yleisöä. Kuinka haasteellista tai helppoa festaria on ollut rakentaa verrattuna edellisvuoteen? – Tappiollisen vuoden jälkeen on ollut todella haastava tilanne lähteä rakentamaan uutta tapahtumaa. Miten viime vuosi meni, tuliko pelimerkkejä tälle vuodelle vai jäikö rasitetta? – Ei menny hyvin ei. Millainen yleisötavoite tälle vuodelle on? – Yleisötaivoite viime vuoden tapaan 20 000 kävijää viikonlopun aikana. Mikä on Nummirockin valttikortti tänä kesänä verrattuna muihin festareihin? – Aito ja oikea yöttömän yön festivaalitunnelma. Mitkä ovat festarin bändeistä sinulle henkilökohtaisella tasolla kiinnostavimpia? – Vielä julkaisematon kotimainen pumppu!

Metalliväki on suunnistanut juhannuksena Nummijärvelle jo 25 vuoden ajan. Nummirockin juhlavuotta juhlistavat muiden muassa The Haunted (kuva) ja U.D.O.

Teksti: Vilho Rajala Kuva: Olle Carlsson www.nummirock.fi

Perinteisen juhannusfestivaalin ulkomaiseen kaartiin kuuluvat mainittujen lisäksi Voivod, Legion of the Damned, Amaranthe ja Eluveitie.

Kotimaisista artisteista on tuttuun tapaan koottu erittäin vahva satsi niin isoja kuin pieniäkin nimiä. Esimerkiksi Amorphis, Rotten Sound ja Turisas esiintyvät Nummijärven rannalla.

Festivaalia järjestää Nummijärven maamiesseura ry. Kysymyksiin vastasi promoottori Tero Viertola.

Miltä Nummirockin tämän vuoden bändikattaus järjestäjän näkökulmasta tuntuu?

– Näyttää helevetin hyvältä. Bändikattaus on hieman kevyempi, mutta palvelee varmasti hyvin 25-vuotiaan festivaalin yleisöä.

Kuinka haasteellista tai helppoa festaria on ollut rakentaa verrattuna edellisvuoteen?

– Tappiollisen vuoden jälkeen on ollut todella haastava tilanne lähteä rakentamaan uutta tapahtumaa.

Miten viime vuosi meni, tuliko pelimerkkejä tälle vuodelle vai jäikö rasitetta?

– Ei menny hyvin ei.

Millainen yleisötavoite tälle vuodelle on?

– Yleisötaivoite viime vuoden tapaan 20 000 kävijää viikonlopun aikana.

Mikä on Nummirockin valttikortti tänä kesänä verrattuna muihin festareihin?

– Aito ja oikea yöttömän yön festivaalitunnelma.

Mitkä ovat festarin bändeistä sinulle henkilökohtaisella tasolla kiinnostavimpia?

– Vielä julkaisematon kotimainen pumppu!

Lisää luettavaa