Hallattaren tänään ilmestyneen albumin yhteydessä julkaistiin myös uusi video – Draconian-laulaja mukana syystuulten viimassa

Upea video on Vesa Rannan ja Aapo Lahtelan käsialaa.

Juha Raivion surutyöstä syntynyt Hallatar-levy No Stars upon the Bridge on julkaistu tänään perjantaina 20. lokakuuta. Julkaisun kynnyksellä yhtyeeltä on ilmestynyt myös uusi Aapo Lahtelan ohjaama ja Vesa Rannan kuvaama musiikkivideo My Mistake -kappaleeseen, jossa on mukana myös levyllä vieraileva Draconian-laulaja Heike Langhans.

Kappaleen sanat ovat muun muassa Trees of Eternity -yhtyeestä tutun, edesmenneen Aleah Liane Starbridgen käsialaa, jonka muistolle levy on omistettu. Raivio kertoo yhtyeen Facebook-sivuilla tunteneensa Aleahin läsnäolon vahvana kuvauksissa.

”Video kuvattiin Suomessa ja Ruotsissa kahden todella pitkän ja tuulisen syyspäivän aikana. Heike Langhansin osuudet kuvattiin Ruotsissa Aleahin suosikkimaisemissa ja videolle otettiin mukaan myös yksi hänen hevosistaan”, Raivio kommentoi.

Lisää Hallatar-asiaa löytyy myös tänään ilmestyneestä Infernon tuoreesta numerosta, jossa yhtyeen solistina toimiva Tomi Joutsen kertoo tämän tärkeän ja raskaan levyn synnystä omasta näkökulmastaan.