Hank von Hellin manageri kommentoi laulajan yllättävää menehtymistä – ”Ei ole salaisuus, että hän eli kovaa elämää”

Boye Nythun tyrmää huhut siitä, että laulaja olisi tehnyt itsemurhan.

Hank von Hell vuonna 2019.
Kuva: Marius Gulliksrud / Stella Pictures / All Over Press

Turbonegron entisenä laulajana, sittemmin soolouraltaan tunnettu laulaja Hank von Hell, oikealta nimeltään Hans-Erik Dyvik Husby, löydettiin kuolleena Oslon Linnanpuistosta perjantaina 19. marraskuuta. Hän oli kuollessaan 49-vuotias.

Laulajan yllättävä ja äkillinen menehtyminen on saanut netissä huhumyllyt pyörimään ja on muun muassa spekuloitu, että Hank von Hell olisi tehnyt itsemurhan. Laulajan manageri ja hyvä ystävä Boye Nythun onkin nyt antanut lausunnon norjalaiselle Se Og Hør -lehdelle ja tyrmää tällaiset huhut.

”Voin vahvistaa, että Hans-Erik ei tehnyt itsemurhaa. Hän katsoi tulevaisuuteen optimistisesti ja hänellä oli paljon suunnitelmia”, Nythun kommentoi.

”Ei ole salaisuus, että hän eli kovaa elämää ja hän on puhunut aiheesta avoimesti. Viimeiset kuukaudet olivat olleet hänelle erityisen rankkoja ja valitettavasti kova elämä oli liikaa. Hans-Erikin ruumis ei enää kestänyt vaan yksinkertaisesti pysähtyi.”

”Tämä on traaginen asia ja toivomme, että [läheiset] saavat rauhaa asian käsittelemiselle. Emme kommentoi aihetta tämän enempää, mutta kerromme nyt tämän lopettaaksemme spekulaatiot ja huhut.”