Hanoi Rocks nousee lavalle alkuperäiskokoonpanossaan Michael Monroen juhlakeikalla

Monroe juhlii kuusikymppisiään Helsingin jäähallissa syyskuun lopulla.

07.09.2022

Michael Monroe täytti kesäkuussa kunnioitettavat 60 vuotta. Asiaa juhlistetaan 23. syyskuuta Helsingin jäähallissa järjestettävän juhlakonsertin merkeissä.

Tänään paljastettiin, että juhlakonsertissa lavalle tulee nousemaan myös legendaarinen Hanoi Rocks ja vieläpä alkuperäisellä kokoonpanollaan, joka on esiintynyt yhdessä viimeksi vuonna 1982. Monroen lisäksi lavalle astelevat siis Andy McCoy, Sami Yaffa, Nasty Suicide ja Gyp Casino.

”Tämä on ainoa oikea aika ja paikka sille, että Hanoi Rocksin kaikki viisi alkuperäisjäsentä nousevat lavalle soittamaan yhdessä yli neljänkymmenen vuoden tauon jälkeen. Tämä siis ei ole Hanoi Rocksin reunion vaan ainutlaatuinen osa juhlakeikkaa. Olin ensin ajatellut pitää asian yllätyksenä, mutta sitten ajattelin, että on ehkä reilumpaa paljastaa asia etukäteen. Varsinkin faneille, jotta kaikki halukkaat saavat mahdollisuuden tulla paikalle”, Monroe kommentoi.

Yllätykset eivät lopu vielä tähän, vaan Monroen ”lämmittelijänä” toimii tämän lyhytikäiseksi jäänyt Demolition 23 -yhtye, joka julkaisi yhden levyn vuonna 1994 ja lopetti toimintansa vuotta myöhemmin.

Juhlakonsertissa tullaan Monroen rinnalla näkemään myös paljon vierailijoita, joiden kanssa rockveteraani on tehnyt yhteistyötä pitkän uransa varrella.

Liput Michael Monroen 60-vuotisjuhlakeikalle myy Lippupiste alkaen 69,90 euron hintaan.

Lisää luettavaa