”Hevikissat rulettavat!” – Rob Halford ylistää mirrejä sydämensä pohjasta

Ikonillakin on jumalansa.

17.02.2024

Eläinten ystävänä ja erityisesti kissamiehenä tunnettu Judas Priest -nokkamies Rob Halford rupatteli Kevin Vargasin haastattelussa El Paso’s Best Rock -radiokanavalla rakkaudestaan kisumirreihin. Hän selitti, miksi postaa Instagramiin niin paljon kuvia itsestään kissapaidassa:

– Minusta kissat ovat täydellinen valinta, koska ne ovat hurjan itsenäisiä. Rakastan sitä, kun kuvittelet omistavasi kissasi, vaikka todellisuudessa kissasi omistaa sinut.

– Rakastan myös sitä, miten erilaisia kissoja on. Kissat ovat kuin rock’n’roll. Ne kaikki tulevat eri kulmista ja perspektiiveistä. Persialainen, punainen kollikissa tai sfinx, ne ovat mahtavia olentoja. Mutta enemmän kuin mitään, rakastan niiden itsenäisyyttä. Ne osoittavat sen siitä hetkestä alkaen, kun hankit ne. Ne ovat upeita eläimiä.

– Suhteen luominen minkä tahansa eläimen kanssa on todella kaunis siunaus. Joillekin kissoista tai koirista tulee kuin lapsia, ja niin sen pitää ollakin, koska ne ovat perheenjäseniä.

– Rakastan kissoja. Minulla ei tällä hetkellä ole omaa. Viimeisin kissani menehtyi kamalaan sairauteen. Mutta kissat ovat sydämessäni, ja hevikissat rulettavat.

Alla yksi monista Halfordin kissa-aiheisista päivityksistä.

Lisää luettavaa