High on Fire peruu jälleen kiertueen, Matt Pike vaarassa menettää osan jalastaan

Kitaristilta on jo jouduttu amputoimaan yksi varvas diabeteksen vuoksi.

08.01.2019

Stoner metal -trio High on Fire joutui viime syksynä perumaan osallisuutensa Speed of the Wizard -kiertueelle laulaja-kitaristi Matt Piken jouduttua kiireelliseen leikkaukseen, jossa tältä amputoitiin osa varpaasta. Nyt yhtye ja Pike tiedottavat joutuvansa perumaan myös tammi-helmikuulle suunnitellun Pohjois-Amerikan-kiertueensa.

”Hyvät ystävät, fanit, veljeni, kiertueväki ja muut, joita asia koskee. Pahoittelen peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa”, Pike aloittaa viestinsä.

”Taistelen taiteemme puolesta ja olen kestänyt paljon kipua tehdäkseni sitä, mitä teemme. Tämän asian ajoitus ja toistuva luonne ovat painajaiseni. Kuitenkin, pelastaakseni taas yhden varpaani, sen isoimman, minut on laitettu arestiin syystä, jotka eivät ole hallinnassani. Lisää lääkärien lausuntoja on tulossa, mutta juuri nyt on olemassa suuri riski, että menetän varpaani ja/tai isomman osan jalkaani diabetekselle, jota olen hoitanut tähän asti hyvin. Tämä vain osoittaa, miten tauti voi vaikuttaa elämäämme.”

”Antakaa minulle anteeksi, sillä jos tunnette minua yhtään, tiedätte, ettei tämä ole tapaistani. Tulemme vielä takaisin!”

Lisää luettavaa