Himos Metal Festival peruuntuu – ”Tässä kohtaa on oltava realisti”

Tapahtuma perutaan vähäisen kysynnän vuoksi.

17.05.2023

Himos Metal Festival on peruttu tämän kesän osalta. Syyksi kerrotaan suoraan lippujen vähäinen kysyntä. Lippuja ostaneet voivat hakea palautuksia lipun ostopaikasta.

”Tapahtumien järjestämisen kustannukset ovat merkittävästi kohonneet samalla, kun kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut. Liput ostetaan yhä varsin myöhään ja nousseiden elinkustannusten vuoksi kuluttajat tekevät harkittuja valintoja laajasta joukosta tarjontaa. Tässä kohtaa on oltava realisti ja tehtävä vaikeita ja kipeitä peruutuspäätöksiä. Haluan kiittää kaikkia lipunostajia ja samalla pahoitella vaivannäöstä lippupalautusten ja mahdollisten matkasuunnitelmien muutosten vuoksi”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Himos Metal Festival oli tarkoitus järjestää 11.-12. elokuuta Jämsän Himos Parkissa. Tapahtuman pääesiintyjäksi oli kiinnitetty Helloween, jonka alkujaan toukokuulle kaavailtu Suomen-keikka peruttiin myös taloudellisten haasteiden vuoksi. Muita Himos Metal Festivalin esiintyjiä olivat muun muassa Ville Valo, Blind Channel, Battle Beast, Apocalyptica, Stam1na, Mokoma ja Viikate.

Lisää luettavaa