Huonoja uutisia hiljattain Suomessakin vierailleen thrash-kolmikon suunnalta: Testament- ja Exodus-muusikoilla korona, Death Angel -rumpali teholla

Chuck Billyllä on diagnosoitu korona, Gary Holt odottaa vielä varmistusta.

23.03.2020

Thrash metal -veteraanit Testament, Exodus ja Death Angel olivat parhaillaan yhteisellä Euroopan-kiertueella koronaviruksen iskiessä kunnolla ja yhtyeet joutuivatkin perumaan kaksi konserttia Italiassa ja Saksassa helmi- ja maaliskuun taitteessa aivan kiertueen loppusuoralla, kun kokoontumisia ja tapahtumia kiellettiin taudin vuoksi. Nyt jokaisen bändin leiristä kantautuu uutisia, että virus on päässyt leviämään myös orkestereiden keskuudessa.

Testament-yhtyeen Facebook-sivuilla julkaistiin hiljattain tiedote, jonka mukaan laulaja Chuck Billyllä ja tämän vaimolla Tiffanyllä on virallisesti diagnosoitu COVID-19. Myös osa yhtyeen teknikoista on saanut positiivisen testituloksen. Myös Exodus-yhtyeen Gary Holt on kertonut saaneensa koronaan viittaavia oireita ja käyneensä testeissä, jonka tuloksia vielä odotellaan.

Siinä missä Billy ja Holt sairastavat kotikaranteenissa, on Death Angel -rumpali Will Carrollin tila kuitenkin paljon pahempi. Holt kertoi sosiaalisessa mediassa Carrollin joutuneen tehohoitoon. Toistaiseksi ei ole varmuutta, onko tehohoidon syynä nimenomaan korona vai jokin muu, mutta Holtin mukaan koronasta on hyvin todennäköisesti kyse.

”Arvostan kaikkia lämpimiä toiveita, joita olen saanut osakseni, mutta minä olen vain hieman kipeä – Will on teho-osastolla. Hänen tilansa on paljon, paljon pahempi kuin minun. Hän on todella sairas. Meitä on muitakin, joilla on ilmennyt samoja oireita ja odotamme nyt testituloksia. Mutta Will tarvitsee kaikilta nyt hyviä viboja”, Holt kommentoi.

Testament, Exodus ja Death Angel nähtiin kiertueellaan myös Suomessa. Yhtyeen konsertoivat Helsingissä ja Tampereella helmikuun alkupuolella.

Lisää luettavaa