Igorrrin uudella singlellä vierailee itse George ”Corpsegrinder” Fisher – ”Yksi brutaaleimpia kappaleita, joita olemme koskaan tehneet”

Igorrrin Gautier Serre kuvailee Cannibal Corpse -laulajaa "death metalin loppuvastukseksi".

26.02.2020

Omintakeisesta ja omituisesta tyylilajien sekoittelusta tunnettu Igorrr julkaisee uuden albuminsa Spirituality and Distortion 27. maaliskuuta Metal Blade Recordsin kautta. Nyt levyltä on julkaistu tuorein singlelohkaisu Parpaing, jolle on tehty myös musiikkivideo. Kyseisellä kappaleella kuullaan vierailevana murisijana itse Cannibal Corpsen George ”Corpsegrinder” Fisheriä.

”Olemme todella ylpeitä saadessamme toivottaa death metalin loppuvastuksen George Fisherin tervetulleeksi tälle biisille, joka on yksi brutaaleimpia kappaleita, joita olemme koskaan tehneet”, hehkuttaa Igorrrin pääjehu Gautier Serre.

”Olen ollut Georgen fani aina Cannibal Corpsen legendaarisista Gallery of Suicide– ja Bloodthirst-albumeista saakka ja niillä on ollut suuri vaikutus musiikkiini. Hänen osallistumisensa käy täysin järkeen minulle ja tämän biisin kohdalla: kenellä muka olisi parempi ja 8-bittiseen chiptune-musiikkiin istuvampi ääni kuin Fisherillä? Mielestäni tässä biisissä raskaus ja sen täydellinen vastakohta ovat juuri oikeassa tasapainossa.”

Lisää luettavaa