Ikinä nousee identiteettikriisistä uudella singlellä – ”Tietäjät tietää kertoo näistä vaiheista mitä bändinä sekä yksilöinä ollaan käyty läpi”

Uusi single esittelee bändin uudistuneen kokoonpanon.

04.03.2022

Kouvolalaislähtöinen metallibändi Ikinä on julkaissut uuden singlen Tietäjät tietää. Kyseessä on ensimmäinen julkaisu uudistuneella kokoonpanolla, jonka merkeissä yhtye nousee niin korona- kuin identiteettikriisistä.

”Jouduttiin oikeasti pysähtymään tutkimaan, millainen musa tuntuu meistä hyvältä ja mitä halutaan sanoa”, bändin laulajakaksikon toinen osapuoli Tuuli Paju avaa bändin tunnelmia toisen albumin julkaisun ja jäsenvaihdon jälkeen.

Tietäjät tietää kertoo näistä vaiheista mitä bändinä sekä yksilöinä ollaan käyty läpi. Kriisistä, kuka minä olen? Tietäjät tietää mitä kriiseily on”, yhtyeen toinen laulaja Katariina Sorsa sanoo.

Uutena jäsenenä bändissä vaikuttaa basisti-tuottaja Aake Lämsä, joka on aiemmin ollut mukana Apina-yhtyeessä. Lämsä vastaa myös Tietäjät tietää -kappaleen tuotannosta ja miksauksesta. Masteroinnin on puolestaan hoitanut Tesseract-yhtyeen kitaristi ja tuottaja Alec ”Acle” Kahney.

YouTube video

Lisää luettavaa