In Flames ei saavukaan Turkuun – Kaaos Festival peruttu

Festivaali siirtyy ensi vuoteen.

01.06.2022

Turkuhallissa oli tarkoitus järjestää uusi yhden päivän sisäfestivaali Kaaos Festival 7. heinäkuuta, jonka esiintyjäkaartiin kuuluivat In Flames, Ensiferum, Mokoma ja Sister Sin. Nyt tapahtuma on kuitenkin peruttu tältä vuodelta ”aikataulu- ja logistiikkaongelmien vuoksi”, kerrotaan toimitukseen saapuneessa tiedotteessa. Tapahtuma siirtyy ensi vuoteen ja sen ohjelma julkistetaan syksyllä.

Jo ostetut liput voi palauttaa 31.8. asti Lippupisteen kautta.

Kaaos Festivalin järjestäjänä toimii RH Entertainment, jonka muitakin tulevan kesän tapahtumia on peruttu kevään aikana reilulla kädellä. RH Entertainmentin järjestämiä Rock in the City -festareita oli alkujaan tarkoitus olla kaikkiaan 13, mutta näistä eri paikkakunnilla kiertävän festivaalin tapahtumista kuusi on peruttu pääosin lippujen heikon ennakkomyynnin vuoksi. RH Entertainmentin oli tarkoitus järjestää Turkuhallissa myös Saxonin tähdittämä Summer Rock -tapahtuma, mutta tämäkin peruttiin kaikessa hiljaisuudessa.

Muita RH Entertainmentin tapahtumia ovat muun muassa Tampereen Sauna Open Air, Hervanta Open Air sekä kahdeksan Soi-kaupunkifestivaalia.

Lisää luettavaa