Rock in the City -festarikiertue supistuu taas – kolmen paikkakunnan festarit peruttu

Peruminen johtuu ennakkolippujen liian heikosta menekistä.

04.05.2022

Rock in the City -festivaalikiertue supistuu entisestään. Järjestäjät nimittäin tiedottavat, että Helsingin, Lahden ja Lappeenrannan festivaalit perutaan ennakkolippujen heikon menekin vuoksi. Ostetut liput voi palauttaa 31.8. mennessä ostopaikkaan, jolloin sekä lipunhinta että toimituskulut palautetaan kokonaisuudessaan.

”Meille yhtiönä peruutukset ja siirrot ovat raskaita päätöksiä myös taloudellisesti, emmekä niitä mielellämme tee. Kipeätkin ratkaisut on kuitenkin hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta asiakkaat, bändit ja kaikki asianosaiset ehtivät reagoimaan peruutuksiin ajoissa”, RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala sanoo.

Rock in the City -festivaalikiertueen oli tänä kesänä alkujaan tarkoitus kattaa kaikkiaan 13 paikkakuntaa, mutta nyt määrä on supistunut seitsemään. Festivaaliviikonloput Kuopiossa, Vantaalla, Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Keravalla ja Porissa järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Festarikiertueen tähtinä nähdään tänä vuonna muun muassa Alice Cooper (USA), Bullet For My Valentine (UK), Accept (GER), Danko Jones (CAN), Battle BeastBlind ChannelMichael Monroe ja Stam1naKaupunkikohtaiset esiintyjälistat voit katsoa täältä.

Lisää luettavaa