Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Total Devastation -levy!

30.05.2012

Satama ilmestyy ensi viikolla. Kuuntele ennakkoon nyt! Mukana Harri Pikan kommentit.

Kuva: Matti Sinkkonen

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

PART 1: CONCRETE BOOTS

01. Hunger

Räjähtävä paahtobiisi alkuun! Bassosoolo on aivan huikea. Alun huudot on vakuuttavat ääninäytteet tulevasta. Ensimmäisiä kitaraäänitysbiisejä, puoliakustinen Hagström Viking ja Gibson Firebird valikoituivat death metal -albumin riffikirveiksi.

02. Disobedience

Kuuntelin raakamiksausta kun lähdin pitkästä aikaa lämimään jääkiekkoa. Fiilis oli vahva.

03. Silverback

Laurin polttareihin tehty biisi. Sanoitus muuttunut originaalista. Ted Danson vaikuttanut kappaleen lyriikoiden viimeistelyyn. Oikein miellyttävä keskitempoinen bileraita.

04. My Army

Jyrä, DDJ-murskaamolta TD:n käsittelyyn siirtynyt järkäle.

05. Failure

Vocoder-laulua ja raakaa menoa, ns. paahtoa. Tuplabasarit jauhaa. Mosh part, blastia ja melodiaa.

06. 1927

Hieman tilaustyön maineessa ollut hylkiöbiisi, jonka kaikki soitinosuudet vedetty ensimmäisellä otolla kuin uhillaan. Vokaalit kehitelty studiossa, video myös tästä!! Lopputulos runttaa hyvin.

07. Tomorrow’s Sorrow Today

Betonisaappaiden valua ym. positiivista ajattelua sisältävät lyriikat. Joltain reissulta mukaan tarttunut lausahdus, jotain vitutti huomiseen liittyvä asia. Metallica-henkinen loppusoolottelu Crowbar-meiningillä kuorrutettuna viimeistelee.

08. Phoenix

Monni Reinamo vierailee urkuosuuksissa, Valto Pikka vokaaleissa. Erittäin raskas biisi.

PART 2: ESCAPING THE REAL WORLD

09. Poseidon

Sisältää riffin 2001 demobiisiltä Burn Yourself. Tanssittava rytmi, kasarileffa-synasoundeja sekoitettuna stonerkitaroihin ja rumpufillittelyyn. Vocoder oli päällä myös. Slideä ja delaytä…

10. Moonlight Shoves

Poseidon ja Moonlight Shoves muodostavat rytmillisen jatkumon tunnelman muuttuessa oleellisesti. Samoista aineksista koottu hypnoottisempi tulkinta. Median negatiivisesta vaikutuksesta varsinkin nuoren mieleen kertova laulu on valitettavan ajankohtainen jälleen. Slideä ja delaytä…

11. Commando

King Crimson -henkinen kitaratoteutus alkuun oli alun perin mielessä, peilikuvamainen kuvio jäi pois ja homma sai paljon yksinkertaisemman ja jännemmän soundin. Pedal Bass soundaa hyvältä. Vocoder-soundia jällen käytetty lauluosuuksissa. John Matrixin vaimo ja tytär. Slideä ja delaytä…

12. Maritime (feat. Manne Antero Ikonen / Ghost Brigade)

Pedal Bass soi miltei läpi biisin. Instrumentaaliksi loppumetreillä jäävä biisi sai laulut messiin Manne Anteron kurkusta. Homma toteutui ja soundaa varsin erikoiselta levyn päätöksessä. Eteerinen fiilis.

Lisää luettavaa