Insomnium soittaa fanien suosikkilevyn kokonaisuudessaan tulevalla livestriimikeikallaan

Shadows of the Dying Sunin läpisoitto on luvassa huhtikuun lopussa.

07.04.2021

Insomnium soittaa lauantaina 24. huhtikuuta jälleen livestriimikeikan. Tästä keikasta spesiaalin tekee se, että sen aikana yhtye soittaa kokonaisuudessaan levyn, jonka fanit saivat päättää bändin hiljattain järjestämän äänestyksen perusteella. Äänestyksen voitti yhtyeen kuudes pitkäsoitto, vuonna 2014 ilmestynyt Shadows of the Dying Sun.

”Fanit ovat puhuneet ja mehän toimitamme. Ystävämme ympäri maailman osallistuivat aktiivisesti äänestykseemme ja tuloksesta ei ole epäselvyyttä: fanien ykkössuosikkilevy on Shadows of the Dying Sun ja sen me aiomme teille tarjota. Soitamme koko levyn sekä vähän päälle. Kaikki höpötykset mukaan luettuna show tulee kestämään noin 80 minuuttia. Olemme varmoja, että luvassa on todella killeri setti, joten liittykää mukaan, korkatkaa olut tai kaksi ja antakaa musiikin virrata!” kommentoi nokkamies Niilo Sevänen.

Livestriimilähetys alkaa 24.4. kello 22 Suomen ajassa. Striimi on tallenteena katseltavissa vielä 72 tuntia livelähetyksen jälkeen. Liput ja lisäinfoa löydät täältä.

Lisää luettavaa