Internetin sekopäisin pariskunta taas vauhdissa – System of a Downin hitti joutui Toyahin ja Robert Frippin käsittelyyn

Tällä kertaa myös Fripp osallistuu lauluhommiin.

05.07.2021

System of a Downin Chop Suey! äänestettiin hiljattain kuluvan vuosisadan parhaaksi metallikappaleeksi Metal Hammer -lehdessä ja sen musiikkivideota on katsottu Youtubessa yli miljardi kertaa. Ei siis mikään ihme, että Youtuben kahelein pariskunta, laulaja Toyah Willcox ja King Crimson -kitaristi Robert Fripp ovat nyt tarttuneet myös tähän hittiin viikottaisessa Sunday Lunch -videosarjassaan.

Mukana on myös jälleen kerran naamioitu mystinen kitaristi Sidney Jake ja kolmikolla on yllään, tuota, melko erikoista vaatepartta ja rekvisiittaa. Toyah on pukeutunut ilmeisesti jonkinlaiseksi linnuksi (?!) ja Frippin iho on taas piirrelty täyteen outoja kuvioita SoaD-kitaristi Daron Malakianin tapaan. Tällä kertaa yleensä pelkkään soittamiseen tuima ilme kasvoillaan keskittyvä Fripp osallistuu myös lauluhommiin – ainakin tavallaan. Katso trion esitys tuosta yläpuolelta.

Toooodella pitkään jatkuneessa videosarjassaan Willcox ja Fripp ovat aiemmin coveroineet muun muassa Survivorin Eye of the Tigeria, Eurythmicsin Sweet Dreamsia, ZZ Topin Sharp Dressed Mania, Black Sabbathin Paranoidia, Scorpionsin Rock You Like a Hurricanea, sekä Judas Priestin Breaking the Law’ta – joka kerta yhtä tärähtänein ja sekopäisin lopputuloksin.

Lisää luettavaa