Iron Maidenin luottotaiteilija suunnitteli paidan, jonka tuotolla autetaan terveysongelmista kärsivää ex-laulajaa

Derek Riggs auttaa Paul Di'Annoa.

23.08.2022

Derek Riggs, joka teki kansitaiteet hevijätti Iron Maidenin kahdeksalle ensimmäiselle pitkäsoitolle ja loi bändin Eddie-maskotin, on suunnitellut uuden t-paidan, jonka tuotoilla autetaan vakavista terveysongelmista kärsivää entistä Iron Maiden -laulaja Paul Di’Annoa selviämään kasvavista hoitokuluista.

Paidan etupuolella on kuva Eddiestä, joka pitää kädessään kirvestä, sekä teksti ”Axes High for Paul Di’Anno” (mikä on luonnollisesti bändin Aces High -kappaleeseen viittaava sanaleikki). Paidan takaosassa on puolestaan Di’Annon kuva sekä teksti ”Axes Crossed Tour 2022”. Kaikkien paidan ostaneiden nimet lisätään selkäpuolelle listalle, joka on suunniteltu muistuttamaan tavanomaisten kiertuepaitojen keikkalistoja. Mikäli ostajia on enemmän kuin paidan selkään mahtuu nimiä, merkitään siihen nimet nopeusjärjestyksessä. Paitaa on saatavilla valkoisena, mustana sekä harmaana.

Lisätietoja hyväntekeväisyystempauksesta löydät täältä.

Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä levyllä laulanut Di’Anno on parhaillaan Kroatiassa saamassa hoitoa vakaviin polvivaivoihin, joiden vuoksi laulaja on joutunut käyttämään pyörätuolia jo useamman vuoden ajan. Iron Maiden on tarjoutunut myös auttamaan osaltaan Di’Annoa hoitokulujen kanssa.

Derek Riggsin suunnittelema hyväntekeväisyyspaita, jolla autetaan Paul Di’Annoa. Kuva: maidencroatia.com

Lisää luettavaa