Up the Irons! Iron Maiden saapuu areenakeikalle Suomeen ensi keväänä

Kiertueen teema rakennetaan tällä kertaa Legacy of the Beast -mobiilipelin ja sarjakuvan ympärille.

Iron Maiden vihjaili lauantaisen The Book of Souls: Live Chapter -livelähetyksensä päätteeksi paljastavansa tänään jotain faneja takuulla kiinnostavia uutisia. Ja toden totta: heavy metal -jättiläinen tiedottaa lähtevänsä ensi vuonna taas Euroopan-kiertueelle, joka saapuu myös Suomeen!

Iron Maiden nousee Legacy of the Beast -kiertueellaan Helsingin Hartwall Arenan lavalle 28. toukokuuta lämmittelijänään yhdysvaltalainen Killswitch Engage. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy perjantaina 24. marraskuuta Ticketmasterissa. Manageri Rod Smallwood kertoo kiertueen konseptin perustuvan Maidenin samannimiseen mobiilipeliin ja sarjakuvakirjaan.

”Kuten fanimme tietävät, olemme olleet tietynlaisessa kiertuesyklissä sen jälkeen kun Bruce [Dickinson] ja Adrian [Smith] liittyivät takaisin Maidenin riveihin vuosituhannen alussa: olemme vuorotelleet uusien albumien kiertueita ”historia/hitit”-kiertueiden kanssa. Pidämme tämän tyyppisestä työskentelystä monestakin syystä, ei vähiten siksi että se antaa yhtyeelle mahdollisuuden soittaa sekä uutta materiaalia että vanhempia suosikkeja, joita tiedämme fanien haluavan kuulla. Se pitää homman tuoreena, ei vain faneille mutta myös bändille”, Smallwood kommentoi.

”Tälle ”historia/hitit” kiertueelle asetimme teeman Legacy Of The Beastin ympärille, joka sopii tarkoituksiimme täydellisesti. Se antaa meille tilaa olla luovia ja pitää hauskaa, erityisesti Eddien kanssa! En halua paljastaa vielä liikaa, mutta työstämme parhaillaan useampia erilaisia lava-settejä, ylläpitäen kuitenkin Maiden-perinteitä. Toivomme pystyvämme tarjoamaan faneille mahtavan kokemuksen, kun he tulevat näille erikoiskeikoille.”

Iron Maiden (UK) – Legacy Of The Beast Tour
+ Special Guests: Killswitch Engage (USA)
Ma 28.5.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30
Liput myyntiin pe 24.11.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 83 / 90 / 99 euroa Ticketmasterista