Sonata Arctican Tony Kakko vahvistaa Trick Or Treatin uutta singleä

16.05.2016

Italian voimapoppoo Trick Or Treat, eli Luca Turilli’s Rhapsodyn keulamiehen Alessandro Contin bändi, aikoo julkaista seuraajan Rabbit’s Hill Pt. 1 -albumilleen (2012). Heinäkuun 8. päivä julkaistava albumi on kakkososa konseptisarjaa, joka on saanut innoituksensa Richard Adamsin fantasiaromaanista Ruohometsän kansa.

Levystä esimakua tarjoilee sinkku nimeltä United, jonka runsaat ja mahtipontiset lauluraidat ovat varsin kotoisaa alkuperää: biisin vetää Sonata Arctican Tony Kakko. Alessandro Conti intoilee levyllä kuultavista kunniavieraista näin:

– Pitkän tuotantoprosessin jälkeen voimme vihdoin vahvistaa uuden albumimme virallisen julkaisupäivän ja viimeisen laulajavieraan. Ystäviemme Sara Squadranin ja Tim Ripper Owensin lisäksi olemme todella onnellisia ja ylpeitä saatuamme ystävämme Tony Kakon mukaan Rabbit’s Hill Pt. 2 -levylle! Se on meille valtava kunnia. Kaikki he tekivät ilmiömäistä työtä ja auttoivat meitä löytämään täydellisen tunnelman Richard Adamsin Ruohometsän kansa -konseptiimme.

Alla olevasta lyriikkavideosta voi tarkistaa Tonyn suorituksen sekä todeta, että villikaneja biisi todellakin pursuaa.

Lisää luettavaa