Jake E. Lee Ozzyn Osbournen surullisenkuuluisasta sekoiluepisodista: ”Ei siellä ollut mitään vitun muurahaisia”

Legenda virtsan juomisesta pitää paikkansa, mutta muurahaisia ei kitaristin mukaan sniffailtu.

17.04.2019

Siirrytäänpä seuraavaksi päivän tärkeimpiin aiheisiin: Ozzy Osbournen yhtyeessä kahdeksankymmentäluvun villeinä vuosina vaikuttanut Jake E. Lee muisteli tuoreessa Tone-Talkin haastattelussa Mötley Crüen elämäkertakirja The Dirtissä kuvattua surullisenkuuluisaa kännisekoiluepisodia, jossa yhteiskiertueella olleet Ozzy ja tukkahevibändin jäsenet kisailivat keskenään uima-altaalla. Legendan mukaan Ozzy olisi imenyt nenäänsä muurahaisia ja litkinyt sekä omaa että basisti Nikki Sixxin virtsaa.

Leen muistikuvan mukaan kyseinen välikohtaus ei kuitenkaan mennyt aivan niin kuin osapuolet ovat antaneet ymmärtää. Kitaristi vakuuttaa kivenkovaan, ettei Ozzyn nenään joutunut missään vaiheessa muurahaisia vaan ihan toinen eliö.

”Olin paikalla enkä nähnyt ainoatakaan muurahaista. Hän sniffasi pienen hämähäkin. Ei siellä ollut mitään vitun muurahaisjonoa. Tommy [Lee, Crüen rumpali] sanoo toisin, Nikki sanoo toisin, Ozzy sanoo tosiin – mutta he olivat ihan sekaisin. Minä en – yritin vain hommata rusketusta vieressä. Ozzy imaisi pienen, typerän hämähäkin, ei siellä ollut mitään vitun muurahaisia, ihan sama, mitä muut jätkät väittävät”, Lee tyrmää.

Mutta entäs se virtsan juominen sitten?

”No se on totta. Se alkoi kilpailuna, Nikki vastaan Ozzy. Muistaakseni se alkoi uima-altaassa – he uivat kilpaa ja Ozzy tietysti hävisi. Sitten he punnersivat – Ozzy tietysti hävisi. Ozzy kyllästyi häviämään ja nosti panoksia. Hän istui outo virne naamallaan ja kusta alkoi levitä hänen alleen”, Lee kuvailee.

”Nikki hengaili tytön kanssa, joka ei ollut yhtään mielissään. Ozzy pissasi maahan. [Nikki] huomasi tämän ja kusi aurinkotuolissa olleen tytön päälle. Siinä kohtaa, kun Ozzy kumartui ja alkoi nuolla omaa kustaan, minä totesin, että ’Okei, minä häivyn nyt’. Ja kaiken aikaa altaan toisella puolella oli perheitä – kauhistuneet lapset, äidit ja isät katselivat, että mitä vittua täällä tapahtuu.”

Lisää luettavaa