James Hetfield ja Lars Ulrich muistivat edesmennyttä Marsha Zazulaa – ”Hän oli meille kuin äiti”

Zazulan pariskunta perusti Megaforce-levy-yhtiön julkaistakseen Metallican debyytin.

12.01.2021

Kuten eilen uutisoimme, Megaforce-levy-yhtiön toinen perustajista, Marsha Zazula nukkui pois viime viikolla. Marsha perusti Megaforce Recordsin miehensä Jonny Z:n kanssa 1980-luvun alussa julkaistakseen Metallican Kill ’em All -debyytin. Yhtiön kautta julkaistiin 80-luvulla myös paljon muidenkin thrash metal -legendojen julkaisuja – yhtiön rosteriin kuuluivat muun muassa Anthrax, Testament ja Overkill.

Metallican James Hetfield ja Lars Ulrich julkaisivat sosiaalisen median kautta kauniit muistokirjoitukset Marshalle. Molemmat kiittävät Marshaa ja tämän miestä Metallican uran vauhdittamisesta ja saamastaan tuesta.

”Marsha Z on itärannikon metallimatriarkka. Hän oli meille kuin äiti silloin kun minulla ei sellaista ollut”, kirjoittaa Hetfield, jonka äiti menehtyi Jamesin ollessa 16-vuotias.

”Marsha teki suuria uhrauksia, jotta Metallica pystyisi kasvamaan. Kiitos, Marsha. Rakkautta ja positiivista energiaa koko Zazulan perheelle.”

Myös Ulrich kiitteli Marshaa siitä, että tämä mahdollisti Metallican nousun yhdeksi maailman suurimmista bändeistä.

”Kiitos tuesta, rohkaisusta, neuvoista, majoituksesta, ruokkimisesta sekä ennen kaikkea kannustuksesta ja siitä, että sinä ja Miehesi Jonny uskoitte siihen, mitä mahdollisuuksia tällaisessa joukossa hylkiöitä ja ulkopuolisia voi olla. Kiitos, että yhdistitte meidät suuremman ja samanmielisen yleisön kanssa. Olit todella uskomaton ja epäitsekäs matriarkka ja olemme ikuisesti kiitollisia siitä, miten vaikutit elämäämme. Lepää rauhassa”, kirjoittaa Ulrich.

Lisää luettavaa