Jason Newsted sai Metallica-albumin järkälemäisen juhlaboksin käsiinsä – katso unboxing-video

"Näen tämän nyt ensimmäistä kertaa", entinen basisti toteaa videon aluksi.

17.08.2021

Metallican jäsenet muistivat entistä basistiaan, vuosina 1986–2001 bändissä vaikuttanutta Jason Newstedia toimittamalla tälle The Black Albumin 30-vuotisjuhlapainoksen hulppean deluxe-boksin, joka sisältää kaikkiaan 14 cd:tä, kuusi vinyyliä, kuusi dvd:tä ja paljon muuta sälää. Nyt bändin Youtube-kanavalla julkaistiin niin sanottu unboxing-video, jolla Newsted avaa saamansa paketin ja tutkii sen sisältöä.

”Mainittakoon, etten ole nähnyt ainoatakaan ennakkoa tai mitään maistiaista tästä, en mitään. Näen tämän nyt ensimmäistä kertaa. En ole kuunnellut levyäkään vuosiin”, Black Albumilla soittanut basisti pohjustaa ennen kuin iskee kätensä pakettiin.

Tuosta yläpuolelta voit katsoa mielenkiintoisen videon, jossa Newsted tutkii paketin sisältöä ja kertoo tarinoita erinäisiin levyn mukana tuleviin bonuksiin kuten livetaltiointeihin ja kuviin liittyen.

Metallica-albumin 30-vuotisjuhlapainoksen eri versioita tulee myyntiin 10. syyskuuta. Samana päivänä ilmestyy myös Blacklist-tribuuttilevy, jolla eri artistit tulkitsevat levyn kappaleita. Mukana coverlevyllä ovat muun muassa Miley CyrusElton JohnVolbeatWeezerCorey TaylorRoxetten Per GessleBiffy Clyro sekä Kamasi Washington.

Lisää luettavaa