Jatkaako Andy Sneap Judas Priestissä Firepower-kiertueen jälkeen? – ”Asiasta täytyy keskustella”

Basisti Ian Hillin mukaan Sneap on enemmän kuin tervetullut tuuraamaan Glenn Tiptonia jatkossakin.

Kitaristi Glenn Tipton joutui jäämään Parkinsonin taudin vuoksi syrjään, kun Judas Priest lähti kiertämään maailmaa viimeisimmän Firepower-levynsä tiimoilta. Tipton on nähty silloin tällöin lavalla vetämässä biisin siellä, toisen täällä, mutta muuten hänen isoissa saappaissaan on kiertueella seisonut Firepowerin tuottanut Andy Sneap.

Talking Metal haastatteli hiljattain Priest-basisti Ian Hilliä ja keskustelu kääntyi bändin tulevaisuuteen sekä Firepower-kiertueen jälkeisiin aikoihin. Hilliltä tiedusteltiin, tuleeko Sneap jatkamaan Tiptonin tuuraajana myös tulevilla kiertueilla ja basisti sanoo asian olevan vielä täysin avoinna pallon ollessa pääasiassa Sneapilla itsellään.

”Asiasta täytyy keskustella. Sneap on näinä päivinä ennen kaikkea tuottaja – jos hän haluaa palata niihin hommiin taas täyspäiväisesti, siitä käydään keskusteluja sitten kun on sen aika”, Hill toteaa.

”Andy on enemmän kuin tervetullut jäämään. Hän on tehnyt loistavaa työtä tähän asti. Ilman häntä hommasta olisi tullut paljon vaikeampaa, sillä saimme tietää Glennin tilanteesta niin lyhyellä varoitusajalla. Kiertueen alkuun oli enää kolme päivää, mutta hän tuli ja vei homman kotiin. Hän todella veti kaniin hatusta opetellessaan kokonaisen setillisen biisejä niin lyhyessä ajassa ja kun aikaa on kulunut, myös hänen lavaolemuksensa on parantunut ja hän on lavalla nyt enemmän kotonaan.”

”Katsotaan nyt ensin tämä keikkaputki loppuun ja tutkitaan sitten, mitä kukin haluaa tehdä. Kuten sanoin, hän on tervetullut jatkamaan, mikäli se vain on hänen suunnitelmissaan.”

Talking Metalin haastattelun litteroi Blabbermouth.