Jinjerin Tatiana Shmailyuk avoimena: ”En pidä siitä hypestä, jonka koemme juuri nyt”

Jinjerin nousujohteinen suosio on yllättänyt bändin.

Kuva: Antti Kaleva

Uuden Macro-albuminsa hiljattain julkaisseen ukrainalaisen metalcorebändin Jinjerin solisti Tatiana Shmailyuk kertoi hiljattain mietteitään Super Metal Worldin haastattelussa.

Macron saama vastaanotto on ollut odotetusti huikea.

”Toistaiseksi en ole kuullut yhtään negatiivista kommenttia, mikä on hyvä. En ole kuitenkaan se tyyppi, joka pyörii netissä etsimässä kommentteja ja reaktioita musiikistamme”, Tatiana juttelee.

”En välitä, mitä ihmiset ajattelevat, koska minulla on paljon muutakin tehtävää. En tiedä… mutta, tähän asti kaikki on mennyt hyvin. En ole todellakaan törmännyt yhteenkään paskaan palautteeseen albumista.”

Tatianalta kysyttiin, oliko YouTuben ”reaktiovideoissa” taajaan esiintynyt Pisces-kappale se, joka löi bändin todella läpi.

”Valitettavasti Pisces menetti viehätyksensä. Siitä tuli viraali biisi, mistä en pidä. En pidä siitä hypestä, jota koemme juuri nyt, koska homman ei pitänyt mennä näin.”

”Tuo kappale on erittäin henkilökohtainen, ja biisin tarkoitus ei ole kerätä huomiota. Sana ’mainstream’ ei kuulosta hyvältä, mutta ihmiset tekivät biisistä mainstreamiä, emme me. Joka tapauksessa, on todella hienoa, että kappaletta arvostetaan näin paljon.”

Lavalla hyvin energinen ja itsevarma laulaja paljastuu yllättäen ujoksi ja introvertiksi ihmiseksi.

”Kyllä. Olen 200-prosenttisesti introvertti”, Shmailyuk nauraa.

”Se ei ole huono asia, ja analysoin itseäni jatkuvasti, mikä saa ihmiset joskus ajattelemaan, että olen jotenkin vähä-älyinen tai muuta vastaavaa. Monet eivät edes tiedä, että on olemassa termit ekstrovertti ja introvertti. He luulevat, että ujoissa ihmisissä on jotain vikaa, mutta se ei ole todellakaan näin.”

Voit kuunnella noin 50-minuuttisen haastattelun täältä.