”Joillekin yksinolo, yksinäisyys ja sen paino ovat olleet läsnä myös aikana ennen poikkeusoloja”, muistuttaa Balance Breach uudella singlellään

The Spark tarjoaa esimakua yhtyeen työn alla olevalta toiselta albumilta.

08.12.2022

Kotimainen Balance Breach on julkaissut uuden, synkkää maisemaa maalaavan singlen The Spark, jonka lyriikoissa pureudutaan syvälle yksinäisyyden teemaan. The Spark on ensimmäisiä kappaleita, joita yhtye sävelsi tulevalle kakkosalbumilleen.

”Elettiin maailmanaikaa, jossa yksinäisyys ja sosiaalinen eristäytyminen tuli tutuksi myös ihmisille, jotka eivät poikkeusolosuhteiden ulkopuolella olleet ehkä joutunut vastaavaa kohtaamaan. Asiaa pohtiessani minulle kolahti kovaa se fakta, että joillekin ihmisille vastaavanlainen, ei itse valittu yksinolo, yksinäisyys ja sen paino ovat olleet läsnä myös aikana ennen poikkeusoloja. Nämä ajatukset tiivistyivät The Sparkin tekstiin kuvauksena ihmisestä, jonka yksinäisyys on musertaa alleen, vieden henkilöltä sen kipinän tähän elämään”, kommentoi solisti Aleksi Paasonen.

Yhtyeen voi nähdä keikalla tänään 8.12. Jyväskylän Ilokivessä, huomenna 9.12. Tampereen Yo-talolla sekä lauantaina 10.12. Helsingin On the Rocksissa Normandie-yhtyeen lämmittelijänä.

Lisää luettavaa