”Jokainen osa Udon lausuntoa on valetta” – Dirkschneiderin ja bändistä lähteneen kitaristin näkemykset erosta poikkeavat toisistaan

Udo sanoo yhtä ja Bill Hudson sanoo toista. Yllätys.

Udo Dirkschneider antoi hiljattain haastattelun ranskalaiselle United Rock Nationsille ja kommentoi muun muassa bändissä lyhytaikaisesti piipahtaneen kitaristi Bill Hudsonin lähtöä. Hudson korvasi Dirkschneider-bändissä vaikuttaneen Kasperi Heikkisen ja soitti ensimmäisen keikkansa kesäkuussa 2017, mutta poistui riveistä kuitenkin jo viime huhtikuussa.

”Hudson ei ollut meille oikea kaveri. Hän ei ollut joukkuepelaaja eikä häntä kiinnostanut biisien tai levyn tekeminen. Se oli outo tilanne. Amerikan-kiertueen jälkeen totesimme, ettei homma toimi”, Udo kommentoi.

Vähemmän yllättäen Hudsonin näkemys tapahtumien kulusta poikkeaa kuitenkin Udon antamista lausunnoista. Hudson julkaisi oman vastineensa Blabbermouthin kautta ja totesi, ettei häntä erotettu vaan hän erosi omasta tahdostaan.

”Jokainen osa Udon lausuntoa on valetta. Erosin bändistä jo ennen Amerikan-kiertueen alkua, mutta bändin managerin pyynnöstä hoidin vielä kiertueen loppuun. Sen jälkeen minua pyydettiin vielä mukaan Eurooppaan – tämä kertoo, etteivät Udon kommentit pidä paikkaansa. Kukaan ei koskaan sanonut minulle, että ’Tämä ei toimi’. Erosin bändistä, olin kiertueella mukana managerin pyynnöstä ja sitten lähdin lopullisesti”, Hudson kommentoi.

”Olen kiitollinen, että sain esiintyä Dirkschneiderissa, mutta myönnän musiikilliset erimielisyydet, joita koin Euroopan-kiertueella loppuvuodesta 2017. Niiden johdosta tulin siihen lopputulokseen, ettei bändi ollut minulle sopiva. Lisäksi Dirkschneiderin kiertueaikataulu oli ristiriidassa I Am Morbidin [jossa Hudson myös vaikuttaa] sovittujen keikkojen kanssa ja halusin myös keskittyä enemmän omaan Northtale-yhtyeeseeni.”