Jokaisen sisältä löytyy susi – Where’s My Bible vakavoituu uudella videollaan

Synkkä ja vakava biisi näyttää, mihin suuntaan heinolalaisyhtye on menossa.

29.04.2020

Where’s My Bible on julkaissut uuden singlen Werewolves of Ghost Town sekä kappaleeseen tehdyn videon, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta. Yhtye on tunnettu humoristisista videoistaan, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan hassutella.

”Pyrimme tuomaan esille pahuuttaa minkä jokainen ihminen voi kohdata elämässään menestyksestä tai elämäntilanteesta riippumatta. Videon teemaa ja ulkoasua lähdimme rakentamaan biisin nimen sekä sanoitusten pohjalta. Siksi tärkeää oli saada mukaan susia kuvaamaan vertauskuvallisesti ihmisen sisäistä ilkeyttä sekä meissä jokaisessa elävää sutta, sekä hyvässä että pahassa”, avaa solisti Jussi Matilainen.

”Musiikkivideolle otettiin sama suunta kuin itse biisissäkin, synkähkö ja vakava. Eli huumoria ei ole löydettävissä tällä erää. Videon vakavuuteen vaikutti muun muassa myös se, että omalta osaltani lähdin kunnioittamaan edesmenneen ystävän muistoa.”

Kitaristi Pasi Löfgrén lisää Werewolves of Ghost Townin esittelevän bändin synkempää ja melodisempaa tuotantoa ja näyttävän vahvasti suuntaa, johon bändi on musiikillisesti menossa – vaikka kappaleen riffit itsessään ovatkin jo vanhoja.

”Itseasiassa riffit ovat toisesta koskaan Where’s My Biblelle kirjoitetusta biisistä. Päätimme vuosien jälkeen ottaa sen uudelleen käsittelyyn, mikä osoittautui erittäinkin hyväksi päätökseksi. Biisi muutti paljonkin muotoaan ja palasten loksahdellessa täydellisesti paikoilleen saimme luotua jotain uutta ja kaunista silti kuulostamalla itseltämme”, Löfgren toteaa.

Lisää luettavaa