Judas Priest -kitaristi on suuresti pettynyt K.K. Downingin negatiivisiin kommentteihin – ”Täysin tarpeetonta”

Richie Faulkner on pettynyt sankarinsa viime aikoina antamiin happamiin lausuntoihin.

22.05.2019

Kitaristi K.K. Downing lähti Judas Priestistä vuonna 2011 ja on siitä asti antanut julkisuudessa vähemmän mairittelevia lausuntoja bändin toiminnasta sekä hänen tilalleen astuneesta Richie Faulknerista. Downing muun muassa väitti hiljattain, etteivät Faulkner ja rumpali Scott Travis olisi bändin virallisia jäseniä vaan ”pelkkiä” palkkamuusikoita.

Faulknerilta kysyttiin tuoreessa bostonilaisen WAAF-radion haastattelussa, mitä ajatuksia nämä Downingin heittämät happamat ja katkeralta haiskahtavat kommentit hänessä herättävät. Faulknerin mukaan eivät luonnollisesti kovin hyviä, varsinkin kun niiden sanoja on yksi hänen idoleistaan.

”Olen ennen muuta pettynyt, jos ollaan ihan rehellisiä. Olen Kenin suuri fani ja fanitan sitä, mitä hän on tehnyt. Kuulisin mielelläni hänen soittavan ja tekevän uutta musaa, mutta valitettavasti hän tällä hetkellä lähinnä heittelee vain lausuntoja medioissa”, Faulkner harmittelee.

”Yritämme olla sotkeentumatta siihen. Me olemme kiertueella, teemme uutta musaa ja soitamme sitä faneille, jotka pitävät yllä sitä perintöä, jota [Downing] auttoi rakentamaan. Kaikenlainen selkään puukottaminen ja negatiivisuus, jota bändin niskaan heitetään, on täysin tarpeetonta ja aiheuttaa pettymyksen.”

Judas Priest -leiristä ei olekaan juuri vaivauduttu kommentoimaan Downingin lausuntoja, mutta palkkamuusikkoväitteisiin Faulkner reagoi sosiaalisessa mediassa harvinaisen tulisesti ja suorasanaisesti. Faulkner sanoo tällä kertaa halunneensa kommentoida väitteitä, koska ne menivät henkilökohtaisuuksiin.

”Me keskitymme siihen, mitä teemme nyt – lähetämme viestiä faneille; uusille faneille, vanhoille faneille, soitamme uusia biisejä, soitamme vanhoja biisejä ja teemme polkua tulevaisuuteen paitsi itsellemme, mutta myös yleisesti metallille ja tulevalle sukupolvelle. Siihen me keskitymme ja niin sen kuuluu ollakin.”

Lisää luettavaa