Judas Priest nimettiin mukaan Rock ’n’ Roll Hall of Fameen

Yhtye pääsi mukaan Musical Excellence -kategoriaan.

04.05.2022

Monien Rock ’n’ Roll Hall of Famen kriitikoiden iloksi Judas Priest on vihdoin ja viimein nimetty mukaan kunniagalleriaan. Judas Priest ja Jimmy Jam & Terry Lewis pääsevät kunniagallerian Musical Excellence -luokkaan, joka on kunnianosoitus artisteille, muusikoille, lauluntekijöille ja tuottajille, jotka ovat omaperäisyydellään ja vaikutuksellaan jättäneet merkittävän jäljen musiikin historiaan.

”Vau, tämä on jännittävää! Viimeinkin, vai mitä? Ja halleluja, yksi metallibändi lisää kunniagalleriaan! Se on siunaus, jota olemme kaikki odottaneet”, Priest-keulahahmo Rob Halford kommentoi Billboard-lehdelle.

Bändin jäsenistä kunniagalleriaan pääsevät Halfordin lisäksi nykyisestä kokoonpanosta kitaristi Glenn Tipton, basisti Ian Hill ja rumpali Scott Travis sekä entisistä jäsenistä kitaristi K.K. Downing, rumpali Les Binks sekä edesmennyt rumpali Dave Holland.

Varsinaiseen pääkategoriaan eli Performers-luokkaan nimettiin tänä vuonna puolestaan Pat Benatar, Duran Duran, Eminem, Eurythmics, Dolly Parton, Lionel Richie sekä Carly Simon.

Lisää luettavaa