Judas Priestin Rob Halfordia kysyttiin mukaan kantrilegendan rocklevylle – ”Oveni ovat aina auki”

"Vaikka olenkin metallipää viimeiseen hengenvetoon saakka, olen aina ollut sitä mieltä, että kaikkea eteen tulevaa pitää tutkia", laulaja toteaa.

07.03.2023

Judas Priest -laulaja Rob Halford sanoo tuoreessa TotalRockin haastattelussa, että häntä kysyttiin mukaan kantrilegenda Dolly Partonin työn alla olevalle rocklevylle. Asia tuli ilmi, kun Halfordilta kysyttiin, miltä tuntui olla kantri-ikonin kanssa lavalla laulamassa Rock & Roll Hall of Fame -gaalassa viime syksynä. Parton ja Judas Priest nimettiin gaalassa mukaan kunniagalleriaan.

”Aina sanotaan, ettei sankareitaan saa koskaan tavata, mutta… Hän on kaiken kauniin ja puhtaan ruumiillistuma. Kaikki mitä hänestä tiedät, hän on sitä 24/7. Hän on aivan uskomaton. Ja se tuli minulle yllätyksenä. Minulta kysyttiin, haluanko mennä lavalle Simon Le Bonin (Duran Duran), Pat Benatarin, Annie Lennoxin, Pinkin ja Sheryl Crow’n kanssa, ja vastasin, että joo, totta kai haluan. Sitten he kysyivät, haluanko laulaa osan biisistä Dollyn kanssa. Totesin, että minun täytyy istua hetkeksi alas”, Halford kuvailee gaalaillan tapahtumia.

”Teimme sen ja minä olin lavalla täysi fanipoika. Ajattelin, että jaha, nyt taisin mokata, se meni vähän överiksi. Mutta esityksen jälkeen hänen managerinsa lähestyi minua, että: ’Dollylla on tällainen projekti, rocklevy. Kiinnostaako?’ Vastasin, että totta kai, tässä numeroni. Sitten ihan yllättäen neljä viikkoa myöhemmin tuli soitto ja ideoita alkoi lennellä.”

”Sitä elää elämäänsä tehden kaikenlaisia juttuja ja sitten yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta, siinä me olemme, Dolly ja minä. Se tuntuu ihan uskomattomalta. Tapahtuiko se todella? On suuri siunaus, että tuollaisia asioita voi tapahtua musiikissa. Oveni ovat aina auki – kokeile tuota, yritä tätä.”

”Vaikka olenkin metallipää viimeiseen hengenvetoon saakka, olen aina ollut sitä mieltä, että kaikkea eteen tulevaa pitää tutkia. Ei saa tyrmätä mitään suorilta, koska et voi tietää, mistä jäät paitsi.”

Partonin tulevalla Rock Star -albumilla ovat mukana muun muassa Elton John, Paul McCartney, Fleetwood Macin Stevie Nicks, Joan Jett, John Fogerty sekä Aerosmithin Steven Tyler.

Lisää luettavaa