Rob Halford antaa tukensa Euroopan-kiertueen peruneelle Ozzy Osbournelle – ”Aivan oikea ratkaisu”

Judas Priest -nokkamiehen mielestä Osbourne on jo eläkepäivänsä ansainnut.

06.03.2023
Ozzy Osbourne ja Rob Halford.
Kuva: Ozzy: London Entertainment/Shutterstock/All Over Press, Rob: Capital Pictures/BACKGRID/All Over Press

Ozzy Osbourne ilmoitti alkuvuodesta peruvansa jo usealla vuodella lykätyn Euroopan-kiertueensa kokonaan, koska laulajaveteraanin kroppa ei tällä hetkellä kestä pitkän kiertueen rasituksia. Samalla Osbourne antoi ymmärtää, että hänen kiertuepäivänsä saattavat hyvinkin olla nyt lopullisesti takanapäin.

Metal Hammer kysyi Osbournen peruuntuneen kiertueen lämmittelijäksi kiinnitetyn Judas Priestin laulajalta Rob Halfordilta, millaisia ajatuksia Osbournen ilmoitus hänessä aiheutti. Halford sanoo tukevansa ystäväänsä ja kollegaansa.

”En ole jutellut hänelle henkilökohtaisesti, mutta lähetin hänelle kyllä viestillä onnittelut kahdesta Grammy-palkinnosta”, Halford totesi.

”Hänen oli hyvin vaikea tehdä tuo tärkeä – ja rehellisesti sanoen oikea – päätös. Se oli aivan oikea ratkaisu. Hän ei halunnut laittaa itseään tilanteeseen, jossa hän on ensin lähtövalmiina, mutta joutuu sitten parin keikan jälkeen perumaan koko homman. Kaikki rakastavat häntä ja välittävät hänestä. Olen nähnyt, mitä brittiläiset metallimaanikot kirjoittelevat ja ajattelen aivan samoin: nosta jalkasi ylös, olet ansainnut sen!”

Osbourne itse totesi hiljattain Sirius XM -kanavan Ozzy Speaks -ohjelmassa (video alla) ettei ole heittänyt kirvestä vielä totaalisesti kaivoon vaan jatkaa kuntoutumista tavoitteenaan päästä siihen pisteeseen, että pystyy vielä kiertämään.

Lisää luettavaa