Judas Priestin seuraavaa levyä ei tarvinne odottaa kovin kauaa – ”Itse asiassa Glenn on parhaillaan tekemässä riffejä…”

Rob Halfordin mukaan Firepower-levyn suosio ruokkii luovuutta.

Judas Priestin tuoreimman Firepower-albumin (2018) ja sitä edeltäneen Redeemer of Soulsin (2014) välissä vierähti neljä vuotta. Redeemeriä edeltänyt Nostradamus puolestaan näki päivänvalon 2008, eli hevikuninkaallisten julkaisutahti ei ole ollut 2000-luvulla kovin tiivis. Laulaja Rob Halfordin mukaan seuraavaa levyä ei kuitenkaan tarvitse odotella kovinkaan kauaa.

”Itse asiassa Glenn [Tipton, kitaristi] on parhaillaan kotona tekemässä riffejä ja käymässä läpi… Meillä on valtava arkisto riffejä. Niitä tulee jatkuvalla syötöllä ja se on iso ilo – luovuutemme ei vain tunnu hidastuvan”, Halford vakuutteli hiljattain Do You Know Jack? -podcastin haastattelussa.

Firepower otettiin todella hyvin vastaan ja sellainen motivoi entisestään. Jokainen bändi voi vahvistaa tämän. Imet itseesi energiaa, jota fanit antavat ja haluat nähdä fanisi taas ja antaa heille jotain uutta erilaista. Se tarkoittaa uuden biisin säveltämistä, joka kymmenellä muulla idealla kertautuneena muodostaa uuden levyn. Suunnitelmana on todellakin julkaista uusi Priest-levy aivan lähitulevaisuudessa.”

Pieni hetki siinä tosin varmasti vierähtää, sillä Priest jatkaa tänäkin vuonna kiertämistä Firepower-levyn tiimoilta. Lisäksi yhtye on lupautunut Ozzy Osbournen lämmittelijäksi, jahka tämä saa itsensä taas keikkakuntoon ja pääsee viimein Euroopan-kiertueelle joskus ensi vuoden puolella.