”Toivomme pikaista paranemista…” – Judas Priest ei hylkää Ozzy Osbournea kiertueiden peruuntumisista huolimatta

Priest aikoo kiertää Ozzyn lämppärinä vuonna 2020 alkuperäisen suunnitelman mukaan.

08.04.2019

Kun tieto Ozzy Osbournen tämän vuoden Euroopan-kiertueen lykkääntymisestä tuotiin julki, moni lipunostajista huolestui, nähdäänkö Judas Priestiä pimeyden prinssin lämppärinä kuten alun perin oli suunnitelmissa. Nyt yhtye on tiedottanut sosiaalisen median kanavissaan huojentavia uutisia: Judas Priest lähtee edelleen mukaan Ozzyn kiertueelle peruuntumisista ja lykkääntymisestä huolimatta eli molemmat hevilegendat nousevat näillä näkymin lavalle myös Suomessa, jahka tien päälle viimein päästään.

”Toivomme pikaista paranemista Ozzylle ja toivomme, että hän on pian taas täydessä iskussa. Ozzy/Judas Priest -kiertue Isossa-Britanniassa ja Euroopassa aikataulutetaan uudelleen vuodelle 2020 ja kun kaikki asiat ovat selvinneet, ilmoitamme teille uudet päivämäärät”, Priestin Facebook-sivuilla vahvistetaan.

Ozzy joutui perumaan alkuvuoden Euroopan-kiertueensa – Helsingin-keikka mukaanluettuna – keuhkokuumeen vuoksi. Viime viikolla paljastui, että pimeyden prinssi on joutunut lykkäämään kaikki vuoden 2019 keikkansa ensi vuoteen laulajan kaaduttua kotonaan sillä seurauksella, että tämä joutui leikkauspöydälle. Euroopan-kiertueen uusista päivämääristä tiedotetaan Osbournen leirin mukaan joskus lähiviikkoina.

Lisää luettavaa