”Kappale on hyvin positiivinen ja kannustava” – rässikonkari Sacred Reich julkaisi musiikkivideon odotetulta paluulevyltä

23 vuotta odotetun Sacred Reich -kokopitkän julkaisuun on aikaa enää kuukausi.

Ensimmäisen levynsä sitten vuoden 1996 Healin julkaiseva yhdysvaltalaisbändi Sacred Reich antaa näytteen nykykunnostaan uudella singlellä, joka seuraa noin kuukausi sitten julkaistua Awakeningiä.

Uuden kappaleen nimi on Manifest Reality, ja sen videon ohjauksesta on vastuussa mm. U2:n ja Foo Fightersin kanssa aiemmin työskennellyt Mark Pellington:

Manifest Reality kertoo henkisten esteiden ylittämisestä ja kaipaamamme muutoksen aikaansaamisesta. Kukaan ei tule pelastamaan meitä, joten kaikki on kiinni itsestämme. Kappale on hyvin positiivinen ja kannustava”, laulaja-basisti Phil Rind paljastaa.

”Videon on ohjannut äärimmäisen lahjakas Mark Pellington, kuvannut loistava Ann Evelyn Lawford, ja lahjakkaiden tanssijoiden koreografioista on vastuussa Nina McNeely. Video kuvaa arkisia haasteita ja meitä rajoittavien tottumusten voittamista – parhaiden ja huonoimpien puoliemme välistä konfliktia.”

Bändin Awakening-albumi on ulkona Metal Bladen toimesta 23. elokuuta.