Kerry Kingillä positiivinen ongelma soololevynsä suhteen – ”Riffeistä ei ainakaan ole ollut puutetta”

Kitaristi työstää vimmatusti ensimmäistä Slayerin kuoppaamisen jälkeen julkaistavaa albumiaan.

26.08.2020

Vaikka thrash metal -legenda Slayer kuopattiinkin viime vuoden lopussa, ei kitaristi Kerry King ole lopettanut musiikkihommia. King onkin käyttänyt karanteeniajan hyödyksi soittamalla paljon ja kirjoittamalla uutta musiikkia, jota on tarkoitus julkaista ihan pitkäsoittomitassa. King päivitti kuulumisiaan Dean Guitarsin tuoreella videolla (löytyy artikkelin lopusta) ja kertoi, että hänellä on tulevan levynsä suhteen varsin positiivinen ongelma.

”Olen ollut tänä vuonna todella onnekas riffine suhteen. Ehkä se johtuu siitä, etten voi mennä minnekään, mutta hyvistä riffeistä ei ainakaan ole ollut puutetta. Minun pitäisikin istua alas ja poimia helmet siitä joukosta. Minulla on jo kasassa enemmän kuin kahden levyn verran uutta musiikkia, mutta siitä pitäisi sitten poimia 11 tai 12 parasta”, King toteaa.

King on toistaiseksi puuhannut ja tehnyt musiikkia yksikseen, eikä hänelle itselleenkään ole vielä kirkastunut, kuka hänen kelkkaansa tulee hyppäämään.

”Tällä hetkellä olen ainoa sanoittaja, koska olen ainoa biisintekijä enkä tiedä varmaksi, kuka kanssani tulee soittamaan. Koko homma on hyvin hetkessä kiinni. Minun pitäisi seuraavaksi siis valita 10-12 suosikkibiisiäni ja alkaa kirjoittaa niihin lyriikoita saadakseni prosessia eteenpäin.”

Lisää luettavaa