King Crimsonin Robert Fripp pieksee Gene Simmonsin kielenmitalla – hyvää vuoden viimeistä sunnuntailounasta!

Nyt on työkalulla mittaa!

31.12.2023

Youtuben rakastettavimmat seniorimuusikot Robert Fripp (King Crimson) ja hänen vaimonsa Toyah Willcox tarjoilevat vuoden viimeisen sunnuntailounaan ja uudenvuodenaaton kunniaksi faneilleen upouuden jakson Sunday Lunch -sarjastaan.

Pariskunta on tullut tutuksi näyttävistä maskeerauksistaan ja mielikuvitusta hivelevistä – toisinaan myös hyvin vähän mielikuvitukselle tilaa jättävistä – asuistaan. Yleensä asetelma on kuitenkin ollut niin päin, että rouva Willcox on koreammin ehostettu ja herra Fripp istuu hiukan hillitymmän näköisenä kitarapallillaan.

Vaan tällä kertaa kaikki on toisin. Herra Fripp edustaa pystytukassa, verkkopaidassa ja karvalakkimallin Kiss-maskissa. Huomiotaherättävin yksityiskohta on kuitenkin hänen suustaan luikertava kirkuvanpunainen ja perstuntumalta arvioiden ainakin parikymmensenttinen kieli. Rouvakin on toki ihastuttava kuten aina, mutta tällä kertaa show’n varastaa kuitenkin Fripp.

Kuvalliset vihjeet osoittavat jakson coverbiisin suuntaan kuin neonvalo erämaassa, sillä tällä kertaa höyläpenkkiin on päätynyt toden totta Kissin Lick it Up.

Lick it Up julkaistiin vuonna 1983 saman nimisellä levyllä ja se on yksi soitetuimpia Kiss-kappaleita kautta aikojen.

Vuoden viimeisen episodin myötä hyvää tulevaa vuotta kaikille Infernon lukijoille!

Lisää luettavaa