Kitaristi Wacław ”Vogg” Kiełtyka eroaa Machine Headista

Mies aikoo keskittyä jatkossa toiseen yhtyeeseensä Decapitatediin.

18.02.2024

Machine Headiin vuonna 2019 liittynyt puolalainen kitaristi Wacław ”Vogg” Kiełtyka on ilmoittanut jättävänsä yhtyeen rivit.

Mies tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa:

– Minulta on viime aikoina kyselty paljon roolistani Machine Headin kitaristina. Niinpä halusin antaa pikaisen päivityksen siitä, mitä on meneillään.

– Etelä-Amerikan-kiertue lokakuussa 2023 oli osaltani viimeinen Machine Headin kanssa. Toivottavasti tämä selventää asioita!

– Oli varmaa että näin tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, koska sekä Decapitated että Machine Head ovat aktiivisia yhtyeitä nykyään. Ei siis ole ihme, että kiertueita menee päällekkäin.

– Decapitated on minulle ehdottomasti ykkösbändi, ja meillä on mahtavia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Olemme valmiina Yhdysvaltoja varten ja aloitamme Euroopan-kiertueen tänä vuonna. Sen lisäksi meillä on myös jännittäviä esiintymisiä ja studiosessio varattuna, enkä malta odottaa niitä!

– Haluan vain kiittää Rob Flynniä, Josephia, Jared MacEachernia, Matt Alstonia ja kaikkia uskomattomia tiimimme jäseniä joiden kanssa minulla on ollut ilo työskennellä Machine Headissa viettämänäni aikana. En voi kylliksi kiittää uskomattomista tilaisuuksista ja kokemuksista, joita sain yhtyeessä ollessani kokea. Tulen aina vaalimaan kaikkia hulluja hetkiä, jotka jaoimme yhdessä. Toivon, että MH jatkaa kukoistustaan tulevaisuudessa.

Päivitys alla.

Lisää luettavaa