Kokoonpanoaan päivittänyt Oceanhoarse esittäytyy uudella singlellä

Killer & The Queen -singlen on säveltänyt uusi basisti Silver Ots.

05.04.2024

Oceanhoarse on julkaissut uuden singlen, jonka on säveltänyt yhtyeen uusi basisti Silver Ots. Ots on yhtyeen kitaristi Ben Varonin tavoin tuttu nimi Amoralin riveistä.

”Bändin sisällä oli hiukan myrskyistä edellislevy Heads Will Rollin (2023) julkaisun aikoihin, ja homma eskaloitui siihen, että basistimme Jyri Helko päätti lähteä Hoarsesta. Omakin puhti alkoi olla lopussa monen vuoden taukoamattoman työskentelyn jälkeen, ja useamman kuukauden täysi breikki bändihommista tuntui olevan oikea ratkaisu siihen väliin. Muttei mennyt kauaakaan kun mulle, Joonakselle (Kosonen, laulu) sekä Ocelle (Oskari Niemi, rummut) oli selvää, että haluamme vielä jatkaa bändinä ja tehdä musaa yhdessä. Ja tiesin tarkalleen kenelle soittaa avautuneesta basistinpestistä”, kertoo Varon.

”Bändi oli jännässä välitilassa kun jätkät ottivat minuun yhteyttä. He olivat paahtaneet täysiä eteenpäin useamman vuoden, mutta nyt oli muutoksen tuulia ilmassa. Päätimme ottaa oman aikamme, koittaa löytää ensin yhteinen sävel ja sittenpähän nähtäisiin millaista kamaa mahtaisi syntyä yhdessä. Killer & The Queen oli yksi ensimmäistä jutuista mitä aloimme yhdessä työstämään”, Silver jatkaa.

Killer & The Queen esittelee Hoarsen groovempaa puolta. Biisin lyriikoissa pureudutaan lähipiiristä mahdollisesti löytyviin vihollisiin. Niihin, jotka olet mennyt päästämään niin lähelle ettet edes huomaa heidän oikeita aikeitaan. Olemme bändinä todella ylpeitä tästä biisistä, ja tuntuu kuin olisimme syntyneen uudelleen vaikeuksien jälkeen. Pieni epämukavuus toden totta antaa lisäpotkua taiteeseen!” pohtii vuorostaan laulaja Kosonen.

Lisää luettavaa