Kokoonpanosotkuihin ajautunut Every Time I Die lopettaa toimintansa

Laulajan ja muun bändin välit rakoilivat perusteellisesti.

18.01.2022

Hardcore-/metalcore-yhtye Every Time I Die on lopettanut toimintansa. Kitaristit Andy Williams ja Jordan Buckley jakoivat some-tileillään yhdessä basisti Stephen Miccichen ja rumpali Clayton ”Goose” Holyoakin kanssa allekirjoitetun tiedotteen, jossa nelikko kertoo soittaneensa viimeisen keikkansa bändin riveissä 20. joulukuuta 2021. Syyksi kerrotaan selittämättömät erimielisyydet laulaja Keith Buckleyn kanssa, johon muu bändi ei sanojensa mukaan ole saanut hetkeen yhteyttä selvitelläkseen asioita.

Keith Buckley vastasi nelikon tiedotteeseen Twitterin välityksellä jakamalla muun bändin lakiedustajilta saamansa kirjeen, jossa laulajaa kielletään kommentoimasta bändiä ja sen jäseniä, imagoa tai toimintaa halventavasti. Laulajaa myös kielletään käyttämästä bändin nimeä tai logoa, ennen kuin bändin hajoamiseen liittyvät lakitekniset seikat on hoidettu.

Yhtye ilmoitti joulukuun alussa Keith Buckleyn jättävän kolme bändin keikkaa väliin ”levätäkseen” ja ”laittaakseen asioitaan kuntoon”. Tähän lausuntoon laulaja vuorostaan vastasi avautumalla sosiaalisessa mediassa, että muu bändi yrittää pakottaa hänet pois bändistä ja korvata hänet toisella laulajalla. Yhtye kuittasi tämän perumalla edellä mainitut kolme keikkaa ja kertomalla, että se jatkaa asioiden selvittelemistä Buckleyn kanssa yksityisesti.

Yhtyeen Twitter- ja Instagram-tilit on nyt deaktivoitu.

Lisää luettavaa