Kolme viikkoa koomassa pidetty Moon Tooth -kitaristi julkaisi videopäivityksen tilastaan – syy sairaalareissuun selvisi

Nick Lee kärsi harvinaisesta aivotulehduksesta.

24.08.2022

Uutisoimme elokuun alussa Moon Tooth -kitaristi Nick Leen (kuvassa vasemmassa laidassa) joutuneen sairaalaan, jossa hänet laitettiin keinotekoiseen koomaan. Lee joutui sairaalaan saatuaan useita kohtauksia ja hänet laitettiin koomaan, jotta hänen kehonsa saisi aikaa toipua jatkuvista kohtauksista samalla kun lääkärit selvittävät, mikä kyseisiä kohtauksia aiheuttaa.

Kolme viikkoa koomassa pidetty Lee on nyt jalkeilla ja on julkaissut yhtyeen some-kanavissa videotervehdyksen, jossa tämä antaa tilannepäivityksen voinnistaan. Lee kertoo lääkärien todenneen hänen kärsineen harvinaisesta aivotulehduksesta. Kaksi päivää sitten julkaistulla videolla hän sanoo toipuvansa kovaa vauhtia ja pääsevänsä sairaalasta pois kolmen päivän kuluttua.

”Asiat olisivat voineet olla paljon pahemminkin. Minulla on edessäni jotain avohoitojuttuja, joilla hoidetaan muistiani, ääntäni ja jalkojani. En voi kylliksi kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat pitäneet minut elossa”, Lee sanoo ja kertoo harjoittavansa muistiaan muun muassa kirjoittamalla ylös Moon Toothin viimeisimmän Phototroph-albumin kitaratabulatuurit.

”Vie jonkun aikaa päästä takaisin siihen kuntoon, missä olin ja tämä kokemus tulee omalla tavallaan muuttamaan minua ihmisenä. Mutta olen saanut lisäaikaa elämälleni ja olen kiitollinen, että saan olla täällä ja tehdä niitä asioita, joita rakastan ja että voin jutella rakastamieni ihmisten kanssa.”

Hienoa kuulla, että Lee on tolpillaan ja toipumassa. Voimia ja jaksamisia sinne suuntaan!

Lisää luettavaa