Korpituli ottaa black metal -nostalgiassaan askeleen synkempään ja aggressiivisempaan suuntaan – kakkoslevy kuunneltavissa

Fyysiset painokset levystä ovat tulossa myöhemmin.

20.07.2022

Korpituli-yhtyeen viime vuonna ilmestyneen The Ancient Spells of the Past -esikoislevyn myötä alkanut saaga on saanut jatkoa tänään ilmestyneen As Infinite Shadows of the Nightsky -kakkoslevyn myötä. S. Korpitulen (Iku-Turso, Khanus, Wrathage) yksin luomassa teoksessa on yhä kuultavissa debyytin hypnoottisuutta ja unenomaisuutta, mutta nyt tunnelmallisessa black metal -nostalgiassa on otettu askel aggressiivisemman ja synkemmän tulkinnan suuntaan.

”Yön palot taivaalla ja ikuisuuden laajat varjot syleilevät meitä, kun kuulemme kuiskauksien loppumattomat kaiut ja jaloissamme pyörii nostalgian sakea savu. Tunnemme aikakausien menetetyn surun, josta ei koskaan ole puhuttu, kun alkuaikojen noidat kerääntyvät ympärillemme ikiaikaiseen kehäänsä. Loitsu lausutaan ja sankarimme syöksyy suden muodossa läpi porttien epäpyhille maille – aurinko ei tule enää nousemaan…”, S. Korpituli maalailee.

Levyn voi kuunnella kokonaisuudessaan joko tuosta alta tai Korpitulen Bandcamp-sivuilla. Albumi julkaistaan syksymmällä myös cd:nä sekä kasettina. Ensi vuoden puolella levystä tulee myös vinyylipainos avattavilla kansilla, jollaisena debyytti julkaistiin vastikään.

YouTube video

Lisää luettavaa