Kosketinlegenda Jon Lord on kuollut

16.07.2012
Deep Purplen hammond-virtuoosi menehtyi tänään Lontoossa 71 vuoden iässä.
Kuva: Deep Purplen hammond-virtuoosi menehtyi tänään Lontoossa 71 vuoden iässä. Kuva: jonlord.org Maailmassa on aika monta kosketinsoittajaa, jotka ovat paljon velkaa Jon Lordille. Nyt tämä Deep Purple -maestro on siirtynyt keskuudestamme lopullisesti pois. Haimasyövän aiheuttama keuhkoveritulppa vei miehen tänään Lontoossa. Hän oli kuollessaan rakkaan perheensä seurassa. Lord oli syntynyt 9.6.1941. Hän jäi Deep Purplesta pois jo vuonna 2002, kirjoitettuaan muiden yhtyeen jäsenten kanssa lukuisia bändin tunnetuimmista kappaleista, kuten Smoke on the Waterin.

Deep Purplen hammond-virtuoosi menehtyi tänään Lontoossa 71 vuoden iässä.

Kuva: jonlord.org

Maailmassa on aika monta kosketinsoittajaa, jotka ovat paljon velkaa Jon Lordille. Nyt tämä Deep Purple -maestro on siirtynyt keskuudestamme lopullisesti pois. Haimasyövän aiheuttama keuhkoveritulppa vei miehen tänään Lontoossa. Hän oli kuollessaan rakkaan perheensä seurassa.

Lord oli syntynyt 9.6.1941. Hän jäi Deep Purplesta pois jo vuonna 2002, kirjoitettuaan muiden yhtyeen jäsenten kanssa lukuisia bändin tunnetuimmista kappaleista, kuten Smoke on the Waterin.

Lisää luettavaa