Kovaa jälkeä tehnyt 30-vuotias Hate ilmoittaa uudesta levystä – single antaa esimakua tulevasta

Haten liekki palaa edelleen.

Jo 30 vuotta toiminnassa ollut puolalainen äärimetallibändi Hate ilmoittaa uudesta albumista Rugia, joka ilmestyy 15. lokakuuta.

Luvassa on jälleen askel eteenpäin:

”Minulle oli selvää, että sen tulee rakentua viimeisimmän levymme Auric Gates of Velesin (2019) pohjalle, mutta myös kehittyä siitä eteenpäin, sekä musiikillisesti että sanoituksellisesti”, laulaja-kitaristi ATF Sinner kertoo.

”Jokainen Hate-julkaisu on kuitenkin oma matkansa, joka ei kulje kahta kertaa samaan paikkaan. Koskaan ei voi olla varma, mihin levyt tulevat johtamaan.”

Rugian äänitykset sujuivat hyvissä merkeissä, mutta miksausvaihe tuotti ongelmia:

”Siinä ilmeni monia ongelmia, myös eriäviä näkökantoja. Tuottajilla oli oma näkemyksensä yleissoundista, mikä erosi siitä, mitä minulla oli mielessäni. Pyrimme löytämään hyvän kompromissin, ja se vei aika muutaman kuukauden ajan.”

Rugia juhlistaa odotetusti Haten pyöreitä vuosia:

”Liekki loimuaa edelleen! Olen ylpeä, että olen rakentanut bändin joka on kestänyt kauan aikaa, vaikka matkalle mahtuukin miehistönvaihdoksia ja muita esteitä. Me olemme yhä kehissä ja luomme uutta musiikkia jatkuvasti kasvavalla tietoisuudella ja omistautuneisuudella. Energia puhuu kauttamme.”

”Rehellisesti sanoen, pidän bändiä jonain suurempana kuin sen osien summana. Uskon, että se on välityskanava energioille, jotka ylittävät omamme.”

YouTube video

Lisää luettavaa