Kovissa bändeissä marinoitujen ruotsalaismiesten Sorcerer ilmoittaa uudesta levystä – pelin henkenä yhä eeppinen doom metal

Sorcererin kolmas levy on valmis.

19.03.2020

Muiden muassa Ebony Tearsin, Lion’s Sharen, Therionin ja Tiamatin kaltaisissa yhtyeissä soitelleet Sorcerer-miehet ovat tehneet jatkoa kolmen vuoden takaiselle The Crowning of the Fire Kingille.

Kymmenen vuotta sitten paluun tehneen bändin uuden levyn nimi on Lamenting of the Innocent ja sen on määrä ilmestyä 29. toukokuuta.

”Vaikuttajana toimii musiikki, jonka parissa kasvoimme, eli Rainbow, Black Sabbath, Iron Maiden ja vastaavat”, Sorcerer kertoo lehdistötiedotteessa.

”Nämä ovat suuria vaikuttajia, ja haluamme rakentaa musiikkiin samanlaisen dramaattisen tunnelman. Meille on tärkeää luoda fiilis siitä, että kappale vie sinut ehkä toiseen maailmaan tai johonkin mielikuvituspaikkaan, ja meihin vaikuttaneet bändit olivat tässä mestareita.”

”Samaan aikaan olemme vaikuttuneita myös hieman tuoreempien bändien sovituskyvystä ja orkestroinneista. Inspiraatio voi löytyä mistä vain, mutta me kaikki tunnemme, kun kappale kuulostaa Sorcererilta. Se tuntuu, kuin palaisi kotiin.”

Lamenting of the Innocentia esitellään The Hammer of Witchesin musiikkivideolla, jonka on ohjannut Daniel Wahlström.

1. Persecution (intro)
2. The Hammer of Witches
3. Lamenting of the Innocent
4. Institoris
5. Where Spirits Die
6. Deliverance
7. Age of the Damned
8. Condemned
9. Dance with the Devil
10. Path To Perdition
11. Hellfire (Digipak-cd:n bonus)

Lisää luettavaa