Kuinka viilentää Trooperit ja muut juomat tulevan kesän seksihelteissä? – Tässä olisi Eddien muotoinen vastaus

Käsityö kunniaan!

12.02.2023

Vaikka ulkona tuuli vielä tuivertaa lunta vaakasuoraan ja festarikelit tuntuvat kaukaiselta unelta, noheva aloittaa valmistautumisen jo nyt, sillä kesä helteineen rynkyttää aivan kohta ovella.

Pari viimeistä suvea lienee korventanut jokaisen virvoitusta janonneen muistiin sen, miltä maistuu perseen lämpöinen lonkero tai kuinka ikävästi naaman vetää ruttuun kiehuva olut. Mikäli haluat välttää tämmöiset sattumukset jatkossa, on englantilaisella Burned by Designilla tarjolla tyylikäs ratkaisu.

Miltä kuulostaisi Iron Maidenin rakastetun Eddie-maskotin muotoinen jäähdytysastia? Seventh Son of a Seventh Son -levyn kansitaiteiden mukaan tehty teos on taottu metallista käsityönä, ja sen mitat ovat 42x42x75cm.

Välttämättä mistään rymyfestareiden leirintäalueelle mukaan hukattavaksi otettavasta ämpäristä ei ole kyse, ellet sitten satu olemaan Kroisos Pennonen, sillä hintaa tällä jääpytyllä on reiska pari tuhatta euroa. Sivulla ilmoitetaan lähetyksen kustantavan siihen päälle hiukan vajaat neljäsataa euroa, ja koska tuote tulee EU:n ulkopuolelta, kannattaa varautua makselemaan myös tullimaksuja.

Mutta mikäli valuutta ei ole ongelma, kyllä tästä varmasti kelpaa saunaoluet ja kesähäiden kuohuvat tarjoilla!

Tilaamaan pääset tästä linkistä. Kannattaa muuten vilkaista saman firman muutkin myyntiartikkelit, on nimittäin komeita tekeleitä muun muassa Motörheadin Snaggletoothista ja Freddy Kruegerista, sekä useampikin erilainen Eddie.

Lisää luettavaa