”Kuka haluaa elää ikuisesti?” – Dark Funeralin laulajalla hengenlähtö lähellä

Läheltä liippasi.

20.01.2024

Ruotsalaisen black metal -legenda Dark Funeralin laulaja Heljarmadrin vuosi ei ole alkanut erityisen seesteisissä merkeissä.

Mies päivitti sosiaaliseen mediaan vakavailmeisen kuvan itsestään pötköttämässä sairaalan sängyssä.

– Kuka haluaa elää ikuisesti? Olen juuri käynyt läheisen keskustelun itse Kuoleman kanssa, mutta en ole vielä kuollut tai kuolemassa.

– Sain vaikean veritulpan, mutta onneksi pääsin sairaalaan ajoissa ja sain siihen hoitoa. Minulle on myös tehty pitkän tähtäimen suunnitelma paranemiseni tueksi.

– Minusta pidetään hyvää huolta ja ympärilläni ovat oikeat ihmiset sekä perheeni. Kunnioitattehan yksityisyyttäni.

– Minulla on kuitenkin syyni kertoa asiasta julkisesti, sillä en pysty esiintymään kahdella tulossa olevalla keikalla. Se turhauttaa minua suuresti. Emme tiedä tarkalleen kuinka pitkään paranemisessa kestää, mutta tässä vaiheessa tiedän varmaksi että Grán keikat Ateenassa ja Tukholmassa jäävät minulta väliin.

– Keikkoja ei kuitenkaan ole peruttu, nimittäin Niklas [Ekwall] hoitaa tuplavuoron ja laulaa osuuteni kitaransoiton lisäksi. Kehotankin kaikkia menemään paikalle ja nauttimaan ainutlaatuisesta esityksestä. Näin tekemällä tuette sekä yhtyettä että minua.

– Minä ja hoitotiimini olemme varmoja, että tulen toipumaan tästä täydellisesti ja kykenen osallistumaan tulevaisuuteen sovituille keikoille.

Päivitys alla.

Lisää luettavaa